Text Size

promovarea sanatatii

TOXIINFECŢIILE ALIMENTARE

PDFPrintE-mail

TOXIINFECŢIILE ALIMENTARE

Sunt mai frecvente în sezonul cald si se datoreaza:

- ingestiei de alimente uşor alterabile

- consumului de apă nepotabilă ca atare sau cu ocazia scăldărilor

- mâinilor nespălate, vectorilor şi altele.

Alimentele implicate cel mai frecvent in aparitia bolii sunt preparatele de ouă şi carne, lactatele, cremele, maionezele, salatele etc.

 

Semnele de boală >>>  mai mult

 

SANATATEA ESTE PRETIOASA

PDFPrintE-mail

SANATATEA ESTE PRETIOASA SI AVETI DATORIA SA O PROTEJATI  .

DACA DORITI SA FITI SANATOSI, VA FACEM URMATOARELE RECOMANDARI

 

1.Incercati sa adoptati un regim alimentar bogat in legume, fructe si lactate care sint foarte bogate in vitamine si minerale si , in acelasi timp cautati sa evitati grasimile de provenienta animala, cum ar fi untul, untura ,sunca si smintina.Feriti-va sa consumati excesiv sare.   >>> mai mult

   

Page 104 of 124

cautare