Text Size

promovarea sanatatii

SAPTAMANA EUROPEANA A VACCINARII

PDFPrintE-mail

ANALIZA DE SITUATIE >>> AICI

 

PLIANT >>> AICI

 

 

 

ZIUA MONDIALA A SANATATII 7 APRILIE 2019

PDFPrintE-mail

ANALIZA DE SITUATIE  >>> AICI

 

PLIANT  ZMS  >>> AICI

 

MATERIALE SUPLIMENTARE >>> AICI

 

ZIUA INTERNATIONALA A CONSTIENTIZARII AUTISMULUI

PDFPrintE-mail

Tulburările din spectrul autismului (TSA) sunt un grup de tulburări complexe de dezvoltare a creierului. Acest termen umbrelă acoperă: tulburarea autistă, tulburarea Asperger și autismul atipic. Aceste tulburări se caracterizează prin dificultăți în interacțiunea și comunicarea socială și printr-o gamă restrânsă de interese și activități, cu caracter repetitiv.

TSA încep în copilărie și tind să persiste în adolescență și maturitate. În cele mai multe cazuri, TSA sunt evidente în primii 5 ani de viață.

>>> MAI MULT

 

INFOGRAFIC >>> AICI

 

PLIANT  PARINTI  >>> AICI

 

PLIANT PROFESIONISTI  >>> AICI

 

POSTER PARINTI  >>> AICI

 

POSTER PROFESIONISTI  >>> AICI

 

 

   

IN SANATATEA TA FEMEIE

PDFPrintE-mail

" IN SANATATEA TA FEMEIE ! "

Directia de Sanatate Publica Valcea a organizat in data de 8 Martie in incinta River Plazza Mall un flashmob in onoarea tuturor femeilor valcene .
Manifestarea a oferit un punct de informare pe probleme  de sanatate si un recital de muzica si poezie la care au participat ,  in calitate de parteneri  ,
Arhiepiscopia Ramnicului , Corul Seminarului Teologic si Liceul de arta "Victor Giuleanu " . Multumim partenerilor si  conducerii River Plazza Mall pentru ajutorul acordat la buna derulare a evenimentului.
1
2
3
4
5
6
1/6 
start stop bwd fwd
 

24 MARTIE- ZIUA MONDIALA DE COMBATERE A TBC

PDFPrintE-mail

Analiză de situaţie ocazionată de celebrarea

ZILEI MONDIALE DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA TUBERCULOZEI

24 martie 2019

Introducere

În fiecare an, la nivel mondial, se îmbolnăvesc de tuberculoză (TB) mai multe milioane de oameni. În 2017, 10 milioane de persoane s-au îmbolnăvit de tuberculoză, iar 1,6 milioane au murit din cauza bolii (inclusiv 0,3 milioane dintre persoanele cu HIV). În 2017, aproximativ 1 milion de copii s-au îmbolnăvit de tuberculoză și 230. 000 de copii au decedat de TB (inclusiv copiii cu TB asociată cu HIV).Totuși, există diferențe între țări cu privire la modul în care sunt diagnosticați și tratați pacienții cu această afecțiune. Fenomenul se datorează nivelului diferit de cunoștințe despre TB de la o țară la alta, existând diferențe de la o țară la alta, în ceea ce privește frecvența acesteia.

În România, la sfârșitul anului 2017, s-au înregistrat 13.004 cazuri de TB   >>> MAI MULT

 

INFOGRAFIC  >>> AICI

PLIANT   >>> AICI

POSTER >>> AICi

POSTER  >>> AICi

POSTER >>> AICI


   

Page 3 of 40

cautare