Text Size

promovarea sanatatii

ZIUA INTERNATIONALA A CONSTIENTIZARII AUTISMULUI

PDFPrintE-mail

Tulburările din spectrul autismului (TSA) sunt un grup de tulburări complexe de dezvoltare a creierului. Acest termen umbrelă acoperă: tulburarea autistă, tulburarea Asperger și autismul atipic. Aceste tulburări se caracterizează prin dificultăți în interacțiunea și comunicarea socială și printr-o gamă restrânsă de interese și activități, cu caracter repetitiv.

TSA încep în copilărie și tind să persiste în adolescență și maturitate. În cele mai multe cazuri, TSA sunt evidente în primii 5 ani de viață.

>>> MAI MULT

 

INFOGRAFIC >>> AICI

 

PLIANT  PARINTI  >>> AICI

 

PLIANT PROFESIONISTI  >>> AICI

 

POSTER PARINTI  >>> AICI

 

POSTER PROFESIONISTI  >>> AICI

 

 

 

IN SANATATEA TA FEMEIE

PDFPrintE-mail

" IN SANATATEA TA FEMEIE ! "

Directia de Sanatate Publica Valcea a organizat in data de 8 Martie in incinta River Plazza Mall un flashmob in onoarea tuturor femeilor valcene .
Manifestarea a oferit un punct de informare pe probleme  de sanatate si un recital de muzica si poezie la care au participat ,  in calitate de parteneri  ,
Arhiepiscopia Ramnicului , Corul Seminarului Teologic si Liceul de arta "Victor Giuleanu " . Multumim partenerilor si  conducerii River Plazza Mall pentru ajutorul acordat la buna derulare a evenimentului.
1
2
3
4
5
6
1/6 
start stop bwd fwd
   

Page 7 of 99

cautare