Text Size

portal epidemionet.ro

portal epidemionet.ro

PDFPrintE-mail

Stimaţi colegi,
 
Vă anunţăm că s-a deschis portalul www.epidemionet.ro în cadrul Proiectului POSDRU derulat de către INSP intitulat “Formareaprofesională în domeniul epidemiologiei şi promovarea utilizării noilor tehnologii pentru personalul din domeniul sănătăţii”, care se adresează şi medicilor de familie.
Programul de formare profesională este creditat de Colegiul Medicilor din România cu 60 credite de Educaţie Medicală Continuă. Creditarea se obţine în urma parcurgerii unui ciclu de 12 luni.
 
Cursul de tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor are ca obiectiv îmbunătăţirea cunoştiinţelor informatice şi acoperă utilizarea programelor Word, PowerPoint, Excel, şi a mijloacelor moderne de comunicare. La finalul acestui curs va fi obţinut, în urma unui examen, un certificat de absolvire a acestui curs recunoscut în Uniunea Europeană.
Cursul de epidemiologie acoperă 3 domenii majore, respectiv al vaccinologiei – 4 module, supravegherii şi răspunsului în situaţii
epidemice – 5 module şi 1 modul – EPIINFO şi legislaţie.
  Cursul de tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor precum şi vaccinologia se adresează şi medicilor de familie.
 
Cursurile se vor desfăşura în  Cluj – Sediul CRSP Cluj. Transportul în vederea participării la cursuri va fi decontat de organizatori.
 
Înscrierea se face individual până la 15 noiembrie 2011 prin completarea
formularului de înscriere (ataşat) şi expedierea acestuia la adresa :

 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
 
Instrucţiunile de completare şi expediere a formularului de înscriere
sunt ataşate.
 
Mai multe detalii despre acest proiect puteţi găsi la adresa
www.epidemionet.ro
 

 

 

cautare