Text Size

Comunicat de presa masuri intreprinse de DSP

PDFPrintE-mail

Reprezentantii DSP Valcea – ISS sunt inca in teren pentru verificarea unitatilor de invatamant din Rm. Valcea pentru produsul - corn din faina integrala.

S-a inregistrat o sesizare din partea unui parinte care relateaza ca produsul prezenta semne de alterare. In sesizare se specifica faptul ca produsul a fost inaintat catre DSVSA pentru efectuarea determinarilor de laborator.

La data si ora verificarii ( 20.09.2019) produsul nu se mai gasea, data expirarii produsului respectiv fiind 20.09.2019.

Din verificarile efectuate, s-a constatat ca produsele respective aveau documentele insotitoare corespunzatoare.

Firma producatoare distribuie in zilele luni, marti, miercuri – corn, joi si vineri – biscuiti.

Masuri intreprinse de catre DSP Valcea:

1) Control DSP – ISS in unitatile de invatamant;

2) Adresa catre toate unitatile de invatamant in vederea transmiterii numarului dispozitiei si a persoanei desemnate pentru preluarea produselor din programul “Cornul si laptele” si daca persoana respectiva a fost instruita in aceasta privinta;

3) Verificarea produselor si a documentelor de insotire de catre persoana desemnata de fiecare scoala si semnalarea de indata a oricaror neconformitati;

4) S-a luat legatura cu DSP Constanta si se face adresa in vederea verficarii conditiilor de productie distribuite si luarea masurilor corespunzatoare.

cautare