Text Size

Comunicate de presa

ANUNT PURTATOR DE CUVANT

PDFPrintE-mail


 

 

DIRECTIA DE SANATATE PUBLICA VALCEAMEDSTAFF

BIROU RUNOS


RÂMNICU VÂLCEA, Str. DECEBAL Nr. 4A; Tel. 0250 747720; Fax 0250 746504

E Mail : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ; www.aspjvalcea.ro

ANUNŢ

Începând cu data de 1 februarie 2017 doamna dr. Cochintele Teodora Daniela – inspector principal la Serviciul control în sănătate publică a fost desemnată purtătorul de cuvând al instituţiei.

DIRECTOR EXECUTIV,

DR. MĂRGĂRITESCU LORENA LUCIA

 

 

 

COMUNICAT DE PRESA -CALITATEA APEI POTABILE

PDFPrintE-mail

COMUNICA T DE PRESA


INFORMARE PRIVIND CALIT ATEA APEI FURNIZATE IN SISTEMUL BREZOI-RM.V ALCEA

 

In perioada 16-18.01.2017 DSP Viilcea a monitorizat prin determinari suplimentare de laborator microbiologice si chimice calitatea apei fumizate de operatorul SC Apavil SA Viilcea in localitatile Calimanesti, Daesti, Bujoreni si Rm.Viilcea.

Monitorizarea suplimentara s-a efectuat in urma anuntarii de catre operatorul de apa SC Apavil SA a modificarii calitatii apei potabile fumizata in sistemele

publice de distributie din localitatile Calimanesti, Daesti, Bujoreni si Rm.Viilcea, datorita interventiei pentru remedierea avariei inregistrate la nivelul aductiunii de

apa potabila BrezoiRm.Viilcea in data de 14.01.2017.

 

>>> mai mult

 

despre hipotermie

PDFPrintE-mail

COMUNICAT DE PRESA

Avand in vedere fenomenele meteorologice extreme cu care ne confruntam in aceasta perioada , va prezentam cateva informatii legate de hipotermie .

HIPOTERMIA

Definitie

Hipotermia reprezintă scăderea anormală a temperaturii corpului. Aceasta se poate datora expunerii prelungite a corpului la temperaturi scăzute. Oricine stă în frig sau care este supus frigului şi umezelii poate dezvolta hipotermie.

Aceasta apare atunci când organismul pierde căldură mai repede decât este capabil să o producă.

 

>>> mai mult

   

asistenta medicala de urgenta 30 .11 - 4.12 . 2016

PDFPrintE-mail

ASISTENTA MEDICALA SI FARMACEUTICA DE URGENTA IN PERIOADA 30 /11   - 4/12  2016

>>> AICI

 

recomandari de sarbatori

PDFPrintE-mail

RECOMANDARI DE SARBATORI

Efectele binefacatoare ale postului sunt recunoscute astazi si de medicina. Dupa post insa, organismul trebuie protejat si ajutat, iar de sarbatori este perioada alimentelor bogate in grasimi, proteine, dulciuri concentrate.

Întotdeauna în perioada sărbătorilor există persoane care se confruntă cu diverse probleme digestive precum indigestie, balonare sau alergie alimentară.

Fie că este vorba de cantitatea mâncării sau de calitatea acesteia, problemele digestive apar negreşit la persoanele care nu se pot controla în faţa unei mese pline.

 

>>> mai mult

   

Page 8 of 21

cautare