Text Size

promovarea sanatatii

BOLILE SEZONULUI RECE

PDFPrintE-mail

BOLILE SEZONULUI RECE

Este cunoscut faptul ca vremea si schimbarile de temperatura influenteaza organismul uman. Principalii factori meteorologici sunt : umiditatea aerului, curentii de aer, presiunea atmosferica si radiatiile. Acestia produc modificari ale mediului la care organismul se adapteaza prin diverse procese fiziologice, dar uneori determina simptome sau agravarea unor boli.

Ce se poate intampla in sezonul rece ?   MAI  MULT >>>

 

GRIPA

Gripa face parte dintr-o categorie mai mare de boli virale respiratorii. Astfel, exista o serie de virusuri care circula in aceeasi perioada a anului, dau simptomatologie asemanatoare gripei dar se deosebesc de aceasta prin evolutia mai usoara.
Puteti recunoaste o viroza respiratorie datorata altor tipuri de virusuri decat virusurile gripale dupa debutul mai lent al bolii (incepe usor cu usturimi in gat, nas infundat, dureri de cap) cat si dupa evolutia mai usoara a bolii.
Gripa se transmite usor de la om la om datorita conditiilor favorizante cum ar fi aglomerarile urbane, colectivitatile de copii si adolescenti.

Definiţie:   >>> MAI  MULT


>>>

 

ALEGE SA FII SANATOS- ALEGE SA NU FUMEZI

PDFPrintE-mail

 

ACTIUNE CONSILIUL JUDETEAN

 

In cadrul proiectului "Alege sa fii sanatos ! Alege sa nu fumezi ! " implementat la nivel judetean  de Directia de Sanatate Publica , joi 22 noiembrie s-a desfasurat o actiune de informare a angajatilor  Consiliului Judetean Valcea privind efectele negative ale consumului de tutun . Proiectul isi propune obtinerea unor modificari comportamentale  , renuntarea la  fumat si adoptarea unor deprinderi sanogene . Multumim conducerii Consiliului Judetean Valcea pentru implicare  in organizarea actiunii .

1
2
3
4
1/4 
start stop bwd fwd

 

 

 

ACTIUNE PRIMARIE

 

 

 

 

Proiectul " Alege sa fii sanatos ! Alege sa nu fumezi ! " privind efectele negative ale consumului de tutun a continuat vineri 23 noiembrie  2018  cu actiunea dedicata angajatilor Primariei Municipiului Ramnicu Valcea . Multumim  Primariei Municipiului Rm. Valcea pentru implicare  in organizarea actiunii .

 

 

 

 

11
12
13
1/3 
start stop bwd fwd

   

Page 10 of 98

cautare