Text Size

Comunicate de presa

Comunicat de presa masuri intreprinse de DSP

PDFPrintE-mail

Reprezentantii DSP Valcea – ISS sunt inca in teren pentru verificarea unitatilor de invatamant din Rm. Valcea pentru produsul - corn din faina integrala.

S-a inregistrat o sesizare din partea unui parinte care relateaza ca produsul prezenta semne de alterare. In sesizare se specifica faptul ca produsul a fost inaintat catre DSVSA pentru efectuarea determinarilor de laborator.

La data si ora verificarii ( 20.09.2019) produsul nu se mai gasea, data expirarii produsului respectiv fiind 20.09.2019.

Din verificarile efectuate, s-a constatat ca produsele respective aveau documentele insotitoare corespunzatoare.

Firma producatoare distribuie in zilele luni, marti, miercuri – corn, joi si vineri – biscuiti.

Masuri intreprinse de catre DSP Valcea:

1) Control DSP – ISS in unitatile de invatamant;

2) Adresa catre toate unitatile de invatamant in vederea transmiterii numarului dispozitiei si a persoanei desemnate pentru preluarea produselor din programul “Cornul si laptele” si daca persoana respectiva a fost instruita in aceasta privinta;

3) Verificarea produselor si a documentelor de insotire de catre persoana desemnata de fiecare scoala si semnalarea de indata a oricaror neconformitati;

4) S-a luat legatura cu DSP Constanta si se face adresa in vederea verficarii conditiilor de productie distribuite si luarea masurilor corespunzatoare.

 

AMBROZIA - COMUNICAT DE PRESA

PDFPrintE-mail

BURUIANA AMBROZIE

Deşi primăvara este considerat anotimpul cel mai alergen, toamna este momentul când se manifestă un număr important de alergii, printre care cea mai importantă este alergia la ambrozie.

Ambrozia este o plantă anuală, perenă, prezentă în grădini, în culturile de cereale şi de floarea-soarelui, dar şi în zonele lăsate în paragină: cele cu ruine, zonele rezidenţiale noi, unde construcţiile nu au fost terminate, pe marginile şoselelor, pe spaţiile verzi, dar şi în curţile caselor sau în parcuri.

O singură plantă matură poate elibera până la 8 miliarde de grăunţe de polen (20 microni în diametru) şi până la 30.000 de seminţe, care îşi păstrează calităţile germinative timp de 40 de ani.

>>> MAI MULT

 

comunicat de presa - MALADIA ALZHEIMER

PDFPrintE-mail

COMUNICAT DE PRESĂ

Ziua Mondială de Luptă Împotriva Maladiei Alzheimer

21 Septembrie 2019

Direcţia de Sănătate Publică Valcea, în parteneriat cu Spitalul Județean de Urgenta Valcea si toate spitalele din judet , mass media si clubul pensionarilor valceni , celebrează în data de 21 septembrie 2019, Ziua Mondială de Luptă Împotriva Maladiei Alzheimer şi organizează Campania cu sloganul: "Să nu-i uităm pe cei care uită"

>>> MAI MULT

   

comunicat de presa -ZIUA EUROPEANA ANTI-DEPRESIE

PDFPrintE-mail

COMUNICAT DE PRESĂ

Ziua Europeană Anti-Depresie

1 octombrie 2019

Direcţia de Sănătate Publică Valcea, în parteneriat cu Spitalele din judet , Sectiile de obstetrica ginecologie, Asociatia medicilor de familie si mass media marchează la data de 1 octombrie 2019, Ziua Europeană Anti-Depresie şi organizează Campania cu sloganul: „Împreună împotriva depresiei!”

Tema campaniei din anul acesta a Zilei Europene Anti-Depresie este: „Conştientizarea şi managementul depresiei”.

>>> MAI MULT

 

comunicat de presa - SAPTAMANA EUROPEANA A MOBILITATII

PDFPrintE-mail

COMUNICAT DE PRESĂ

Săptămâna Europeană a Mobilităţii

16 - 22 septembrie 2018

Direcţia de Sănătate Publică (judeţul), în parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret , Inspectoratul Școlar si mass media celebrează în perioada 16- 22 septembrie 2019 Săptămâna Europeană a Mobilităţii și organizează campania cu Sloganul : „Mergi cu noi!”.

Tema campaniei din anul acesta a Săptămânii Europene a Mobilităţii este: Mersul pe jos și cu bicicleta în condiții de siguranță rutieră.

>>> MAI MULT

   

Page 1 of 19

cautare